Attack στην Ανεργία και την Επισφάλεια

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ATTACK 08.07.2015, γραφεία ΣΜΤ, 19:00

comune12Οι εξελίξεις όλες αυτές τις μέρες ήταν ραγδαίες. Η ATTACK τάχθηκε από την πρώτη στιγμή με το μέρος εκείνων που βροντοφώναξαν το ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ σε νέα και παλία μνημόνια, που δε χωρά στις διαπραγματεύσεις της κάθε κυβέρνησης. Διάλεξε την πλευρά που διάλεξε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων, των νέων, των φτωχών. Όλων αυτών που έβγαλαν με περιφρόνηση τη γλώσσα στους τρομοκράτες του κεφαλαίου, της ΕΕ. Στα κόμματά τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, στα κανάλια τους, στη ΓΣΕΕ τους. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Όχι ακριβώς εκεί που τον αφήσαμε, πριν την προκήρυξη του Δημοψηφίσματος, πάντως συνεχίζεται.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει το νεολαίστικο και ταξικό ΟΧΙ. Σε ΝΑΙ της εθνικής συνευθύνης και συνενοχής. Μήπως ήρθε η σειρά της να κουνήσει το δάχτυλο απειλητικά και να μας πει: “Τι θέλετε πια; ΡΗΞΗ;! Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι καταστροφή;” Θα το δείξουν οι μέρες. Πάντως ο αγώνας συνεχίζεται. Για τα μικρά και μεγάλα ΟΧΙ των καταπιεσμένων! Μέχρι τέλους!

Στη συνέλευση μας θα συζητήσουμε:

Για το πως θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας για τους απλήρωτους εργαζόμενους στα προγράμματα voucher – για την παρέμβαση στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που ξεκινούν αυτές τις μέρες – για την τρομοκρατία του ΝΑΙ στους χώρους δουλειάς και τη δυνατότητα σε συντονισμό και με άλλες εργατικές συλλογικότητες και σχήματα να δώσουμε μια απάντηση.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ATTACK TETAΡΤΗ 08.07.2015 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (Φωκίωνος 11 και Ερμού)

Scroll to Top
Scroll to Top