Attack στην Ανεργία και την Επισφάλεια

Νέες Μανωλάδες ποτέ και πουθενά!

racism-1-600x218

Η Attack στην ανεργία και την επισφάλεια καταγγέλλει απερίφραστα τη ρατσιστική απόλυση του συναδέρφου Αφτάμπ Αχμέντ από τη βιοτεχνία ΑΣΤΡΟΝ στο Ν. Ηράκλειο.

Ο εργάτης από το Πακιστάν εργαζόταν τους τελευταίους 5 μήνες σα σύγχρονος σκλάβος, σε κατάσταση διαρκούς τρομοκρατίας από τον εργοδότη, ο οποίος τον εξανάγκαζε καθημερινά σε αγγαρείες, τον εκμεταλλευόταν για ένα κομμάτι ψωμί και συνεχώς, τον έβριζε χυδαία για την καταγωγή του.

Όταν ο Αφτάμπ διεκδίκησε τα ένσημα που του χρωστούσαν, το αφεντικό του επιτέθηκε με μανία, τον έριξε κάτω, τον γρονθοκόπησε και απείλησε “να τον βρει και να τον σκοτώσει” αν τολμούσε να προβεί σε καταγγελία.

Η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει!

Θα είμαστε εδώ, απέναντι σε κάθε ασύδοτο αφεντικό, που ξεζουμίζει τους εργαζόμενους, κερδοσκοπώντας στις πλάτες τους με μόνο, φτωχό αντάλλαγμα ένα πραγματικό μεροκάματο του τρόμου.

Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Αύξηση των αποδοχών και ταυτόχρονη μείωση των ωρών εργασίας. Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Ίσα δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους, Έλληνες και μετανάστες.

Το εργατικό κίνημα θα αγκαλιάσει τους μετανάστες ακριβώς όπως και κάθε εκμεταλλευόμενο Έλληνα και ξένο εργάτη. 

Scroll to Top
Scroll to Top