Attack στην Ανεργία και την Επισφάλεια

Νέα Συνέλευση Attack//Τρίτη 10.05.2016 στις 19.30//Γραφεία ΣΜΤ

 

Capture

H Attack στην ανεργία και την επισφάλεια καλεί σε συνέλευση την Τρίτη 10.05.2016 στις 19.30 στα γραφεία του ΣΜΤ (Φωκίωνος 11 και Ερμού)  με θεματολογία:

|| Πολιτική και οργανωτική προετοιμασία του διημέρου που συνδιοργανώνουμε από κοινού με εργατικές συλλογικότητες και συλλογικότητες γειτονιάς. Συζήτηση γύρω από τις θεματικές του διημέρου ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια στο οποίο επιδιώκουμε να συζητήσουμε και θα μοιραστούμε εμπειρίες και σκέψεις, στοχεύοντας σε έναν ενιαίο συντονισμό κόντρα στο καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα. Οι ομάδες εργασίας που προέκυψαν από την προηγούμενη συνέλευση θα παρουσιάσουν τους άξονες των παρεμβάσεων στις εκδηλώσεις/workshop και θα προχωρήσουμε σε συλλογική επεξεργασία και εμπλουτισμό τους.

||Ο αγώνας για την ανατροπή του αντιασφαλιστικού εκτρώματος και των επόμενων μέτρων στα εργασιακά. Η κυβέρνηση επέλεξε να καταθέσει για ψήφιση το νομοσχέδιο αιφνιδιαστικά την Κυριακή 08.05 ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Περάσει, δεν περάσει το νομοσχέδιο ο αγώνας μας δεν σταματά. Ο αγώνας για σταθερή και μόνιμη δουλεία, για ασφάλιση περίθαλψη και αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Κόντρα στις πολιτικές του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων και της ΕΕ που σχεδιάζουν το μέλλον μας σαν φτηνά εργατικά χέρια για την δική τους ανάπτυξη, θα διεκδικήσουμε να μην ζήσουμε σαν σκλάβοι ούτε εμείς ούτε κι αυτοί, αλλά όπως αξίζουμε, όπως η εποχή της τεχνολογίας και της αφθονίας θα μας επιτρέπει να ζούμε αρκεί να σπάσουμε τα δεσμά μας!

Κάθε συνάδελφος/-ισσα άνεργος/-η ή ελαστικά εργαζόμενος/-η, κάθε φοιτητής/-τρια που κάνει την πρακτική του και κάθε νεολαίος που επιλέγει το δρόμο του αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα είναι καλοδεχούμενος στην συνέλευση να καταθέσει την εμπειρία του, να καταγγείλει κάποια περιστατικό αυθαιρεσίας και φυσικά να σχεδιάσουμε από κοινού τις μάχες ενάντια στο καθεστώς

 

ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια

attack.org.gr

Scroll to Top
Scroll to Top