Attack στην Ανεργία και την Επισφάλεια

Δελτίο Τύπου για το “μπέρδεμα” σχετικά με τη συλλογικότητά μας

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα σημερινά δελτία ειδήσεων πως η αναρχική συλλογικότητα «attack» πραγματοποίησε κατάληψη στο γραφείο της Ρ.Αντωνοπούλου, ενώ κουκουλοφόροι προπηλάκισαν υπαλλήλους του υπουργείου.

Εμείς, η Attack στην ανεργία και την επισφάλεια, είμαστε κοινωνικοπολιτική συλλογικότητα νέων ανθρώπων -ανέργων και επισφαλώς εργαζόμενων- και αναπτύσσουμε τη δράση μας τον τελευταίο ένα χρόνο ενάντια στην ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να μας επιβάλουν κυβερνήσεις Ε.Ε κι αφεντικά.

Από τη συγκρότησή μας έχουμε δώσει μάχες ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, στα voucher και τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που τόσο συμπαθεί η τωρινή υφυπουργός.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ βιώνουν τις ίδιες άθλιες συνθήκες στους χώρους δουλειάς τους. Γνωρίζουμε ότι είναι εκατοντάδες οι άνεργοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί. Είμαστε στο πλευρό τους. Επίσης γνωρίζουμε ότι οι ίδιοι δεν έχουν την ευθύνη για το περιεχόμενο των ειδήσεων που μεταδίδουν οι μεγάλοι ενημερωτικοί όμιλοι.

Την ευθύνη την έχουν οι αρχισυντάκτες, οι αξιωματικοί του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και των υπολοίπων καναλαρχών που έχουν κάνει κατάληψη στις συχνότητες. Αυτών που παίρνουν τζάμπα δάνεια και μετά κατηγορούν το λαό ότι ζούσε πάνω από τις δυνατότητες τους. Αυτών που δεν αφιέρωσαν ούτε μισό λεπτό για το θάνατο του Γιώργου Σταμέλου, όμως, βρήκαν θέση στα δελτία τους για να στοχοποιήσουν την κινητοποίηση δυο μέρες μετά.

Κύριοι Πρετεντέρηδες και κυρίες Κοσιώνη, κι όλοι εσείς κύριοι πρωταγωνιστές της βραδινής μας «ενημέρωσης»,

Θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Πριν, λοιπόν, την όποια δημοσίευση ή αναφορά σε οποιαδήποτε συλλογικότητα περιμένουμε να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα κείμενά της για να την κατατάξετε σε κάποιο πολιτικό χώρο. Σας παροτρύνουμε, επίσης, να παρακολουθείτε πιο συστηματικά τους αγώνες των ανέργων και των επισφαλώς εργαζόμενων στο εξής.

Attack στην ανεργία και την επισφάλεια

στοιχεία επικοινωνίας: againstmodernslavery@gmail.com /// www.attack.org.gr /// 6987802255

Scroll to Top
Scroll to Top