Πρόσκληση σε συνέλευση σωματείων & συλλογικοτήτων στις 10 Μάρτη

Untitled

Η Πρωτοβουλία σωματείων για συντονισμό καλεί σωματεία, συλλογικότητες και αγωνιστές σε νέα συνέλευση στις 10 Μάρτη στις 6μμ, στην ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα).

Μετά από το συλλαλητήριο της Πέ­μπτης 2 Μάρτη, που αποτέλεσε ένα μικρό, αλλά σημαντικό βήμα προκειμένου να «σπάσει» στους δρόμους το κλίμα «αναμονής», υπάρχει ανάγκη για βαθύτερη συζήτηση με στόχο την οργάνωση της πάλης,ενάντια στα αντεργατικά μέτρα,για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ –ΔΝΤ-κεφαλαίου. Παράλληλα στον δρόμο του αγώνα βρίσκονται εργαζόμενοι από διάφορους χώ­ρους δουλειάς και κλάδους (εργολαβικές καθαρίστριες, οι εργάτριες και οι εργάτες στο εργοστάσιο της Σκοτ, οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ, οι υγειονομικοί,το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κλπ)

Απευθυνόμαστε σε κάθε αγωνιστικό σωματείο και συλλογικότητα, να συμμετάσχει  στην συνέλευση στις 10 Μάρτη για την ανάπτυξη και κλιμάκωση των αγώνων, ενά­ντια στα νέα αντεργατικά μέτρα που θέλουν να επιβάλουν από κοινού κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΕ και ΔΝΤ, με το «κλείσιμο» της 2ης αξιολόγησης. Για να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων ενάντια στο κεφάλαιο, για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια.

Η Γραμματεία της Πρωτοβουλίας σωματείων για συντονισμό

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *