ΙΕΚ: Μειωμένο εισητήριο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μόνο αν είσαι μέχρι 22!

Μειωμένο εισιτήριο για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αν είσαι σπουδαστής μέχρι 22

jiΤι κι αν έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα τα μαθήματά μας, το πάσο δε λέει να έρθει και οι περισσότεροι από εμάς αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε ολόκληρο το εισιτήριο στα μέσα για τις μετακινήσεις μας. Το πρόβλημα με το πάσο δεν είναι καινούριο και οι παλιότεροι μάλλον θα θυμούνται τι έγινε και τα προηγούμενα χρόνια.

Πριν από 2 χρόνια

Υπέγραψαν τη σύμβαση στις 30 Ιανουαρίου 2018 και το δικαίωμα μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο ξεκίνησε από τις αρχές Φεβρουαρίου για τους 5.846 σπουδαστές των ΔΙΕΚ Α 1 εξάμηνο οι σπουδαστές πλήρωναν ολόκληρο εισιτήριο

Πριν από 1 χρόνο

Δεν χορηγήθηκε κανένα πάσο. Δόθηκαν βεβαιώσεις από τα ΙΕΚ και ήταν στην ευχέρεια του υπαλλήλου του ΟΑΣΑ το αν θα εκδώσει μειωμένα εισιτήρια στους σπουδαστές. Οι σπουδαστές πλήρωναν εισιτήριο ανάλογα με τις διαθέσεις των υπαλλήλων

Αυτό το χρόνο

Βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, λέγοντάς μας αυτή τη φορά ότι μπορούμε να βγάλουμε μειωμένο εισιτήριο μόνο αν είμαστε μέχρι 22 ετών δείχνοντας την ταυτότητά μας και το δελτίο ειδικού εισιτηρίου (αν έχουμε και κάτι τέτοιο δηλαδή).

Σε όλες τις κοροϊδίες τους εμείς απαντάμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους! Θέλουμε να έχουμε το αυτονόητο δικαίωμα για πάσο όπως όλοι οι σπουδαστές! Δεν θα ανεχτούμε καμία διάκριση που αφορά τους μεγαλύτερους συμφοιτητές μας. Γιατί σπουδάζουμε και δεν είμαστε μαθητές δεύτερης κατηγορίας, για να μην έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους μαθητές και φοιτητές!

Είτε 18 χρονών είτε 80 είμαστε σπουδαστές και απαιτούμε το αυτονόητο

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Με συνελεύσεις σε κάθε τμήμα να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη δράση μας!

Ο μόνος δρόμος να γίνει αυτό είναι ο συλλογικός αγώνας!

Γιατί μόνος του δεν έκανε κανένας τίποτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *